

## Translating workflows into Nextflow with Janis

19 June 2023

1:00-4:30pm AEST/12:30-4:00pm ACST/11:00-2:30pm AWST

## Schedule

\*Timings are an estimate and subject to change.

Time AEST	Activity	Est. Duration		
INTRODUCTIONS				
1:00pm	Welcome and Introductions	5 min		
1:10pm	Intro to the session & Janis	10 min		
CWL SECTION				
1:20pm	Intro to cwl	10 min		
1:30pm	Translate activity 1 (cwl -> nextflow)	10 min		
1:40pm	Translate activity 2 (cwl -> nextflow)	20 min		
2:00pm	Translate activity 3 (cwl -> nextflow)	30 min		
2:30pm	Break	10 min		
GALAXY SECTION				
2:40pm	Intro to galaxy	10 min		
2:50pm	Translate activity 1 (galaxy -> nextflow)	10 min		
3:00pm	Translate activity 2 (galaxy -> nextflow)	20 min		
3:20pm	Translate activity 3 (galaxy -> nextflow)	30 min		
3:50pm	Wrap up	10 min		
EXTENSION				
4:00pm	Participant workflow translations	30 min		
4:30pm	End of workshop			

## Schedule

\*Timings are an estimate and subject to change.

Time AEST	Activity	Est. Duration			
INTRODUCTIONS					
1:00pm	Welcome and Introductions	5 min			
1:10pm	Intro to the session & Janis	10 min			
CWL SECTION					
1:20pm	Intro to cwl	10 min			
1:30pm	Translate activity 1 (cwl -> nextflow)	10 min			
1:40pm	Translate activity 2 (cwl -> nextflow)	20 min			
2:00pm	Translate activity 3 (cwl -> nextflow)	30 min			
2:30pm	Break	10 min			
GALAXY SECTION					
2:40pm	Intro to galaxy	10 min			
2:50pm	Translate activity 1 (galaxy -> nextflow)	10 min			
3:00pm	Translate activity 2 (galaxy -> nextflow)	20 min			
3:20pm	Translate activity 3 (galaxy -> nextflow)	30 min			
3:50pm	Wrap up	10 min			
EXTENSION					
4:00pm	Participant workflow translations	30 min			
4:30pm	End of workshop				