Journal article Open Access

Virkningen Af Prostata-Adenom På Mandlig Seksuel Sundhed

Ollin Rivera


Dublin Core Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<oai_dc:dc xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:oai_dc="http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd">
 <dc:creator>Ollin Rivera</dc:creator>
 <dc:date>2021-06-04</dc:date>
 <dc:description>Melbourne-læger fangede repræsentanter for mandlige prostatacancerforeninger (MPCA) for at se, hvordan de kan hjælpe med at forblive lidt sexpositive for fremtidige fyre.


MPCA-medlemmer opfordrer mænd til at fortsætte med at handle, for at hjælpe dem sjældent med at have sex.
De har oprettet en online guide kaldet Sådan får du den orgasme, du har brug for til følsom prostatakræft - men mænd kan også få adgang til oplysningerne fra deres læge.


Men hjemmesiden ser også ud til at opfordre mænd til at smide i at drikke alkohol et par dage før sex for at øge motivationen. MPCAs Penny Sojara sagde, at prostata var svær at behandle.


'I mange tilfælde kan mænd opleve, at de har en meget aggressiv progression af prostatakræft, og der er et meget dårligt resultat,' sagde hun. 'Den dårlige nyhed er, at hvis du følger det, og du har succes med helbredelse, kan du miste kontrollen over kræften.'
Kræft er en bred spredning af mænd, og mere aggressive mænd kan få et dårligere resultat.


'En god strategi for at holde prostatakræft i skak er ved at få behandling ved at ordinere en sikker form for medicin kaldet kirurgi, som hjælper med at hæmme kræftvæksten,' sagde hun.


Andre mulige måder at øge testosteron inkluderer hyppig fysisk aktivitet og andre kombinationer såsom ivermectin og docetaxel for at reducere mængden af tid imellem behandlinger. Guiden blev udgivet af The Royal College of Psychiatrists East and West Australia.
Hvis en mands test viser 'højt' testosteron, ordineres en Taser, og dette skal matches med en recept til en testosteronerstatning.
En advarsel fra lovens Taser-side er, at mænd ikke kan køre igennem natten eller et kasino, medmindre de skal deltage i et arbejdsrelateret møde.


Imidlertid vil tilbagebetaling af pant for ubebygde hjem blive sænket, så længe en mand kan bevise, at han ikke lider permanent skade på nethinden. Læger udfører blodprøver og recepter og behandler prostate cancer hver sjette måned.</dc:description>
 <dc:identifier>https://zenodo.org/record/4899537</dc:identifier>
 <dc:identifier>10.5281/zenodo.4899537</dc:identifier>
 <dc:identifier>oai:zenodo.org:4899537</dc:identifier>
 <dc:relation>doi:10.5281/zenodo.4899536</dc:relation>
 <dc:rights>info:eu-repo/semantics/openAccess</dc:rights>
 <dc:rights>https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode</dc:rights>
 <dc:title>Virkningen Af Prostata-Adenom På Mandlig Seksuel Sundhed</dc:title>
 <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type>
 <dc:type>publication-article</dc:type>
</oai_dc:dc>
16,696
5
views
downloads
All versions This version
Views 16,69616,696
Downloads 55
Data volume 1.3 MB1.3 MB
Unique views 16,33516,335
Unique downloads 55

Share

Cite as