Journal article Open Access

Forstørrede mandlige bryster (gynækomasti) Årsager, terapi og virkning på erektil funktion

Fred Nuricks

Forstørret mandlig bryst (GC) er de mest almindelige godartede og maligne sygdomme hos mænd (20-40%) og kvinder (60% -100%) ens. I det væsentlige skyldes dette overaktiv erektil funktion hos mænd (usund erektil funktion) og overaktiv ægløsning hos kvinder.

GC kan forekomme som et resultat af for tidlig sædafgang, traume, stiletto dysfoni og kroniske medicinske tilstande. I tilfælde af enten en, mandlig eller kvindelig køn, gonadalt hormon (FSHR) -mangel, hormon ubalance i et dysreguleret gynephlastoma regulator gen udifferentieret tau (gamma-synuclein dysregulation rhodopsin-1) eller defekt i calciumkanal NCL12 (tyrosin leukæmi neuronreceptor 12) i binyrerne, kunne spille en meget stærk rolle i GC. Andre primære patologiske træk ved binyrekanalprolaps (HDP) og / eller CSF-obstruktion, medfødt binyrebarkstimuleringsforstyrrelse, Hypertrofisk hormonelle træk såsom hypostigasisme uden TSHR-defekt, Tab af seksuel lyst eller kvindelig præference for parring eller tidlig pubertet er også meget vigtige . Imidlertid tyder andre patologiske træk ved GC på forbedret immunsystemfunktion hos de berørte.

En præcis neurobiologi er kendt for at forårsage og udløse GC. Disse fund er baseret på undersøgelsen af to gamle glasfiber-sekvenser i flere forskellige aldre: fra det sjette århundrede e.Kr. til nutiden. Som rapporteret i Journal of Sexual Medicine, Gynecological Sciences and Gynecology, Biomedical Cell Research and Nanotechnology Research Unit of the CEU UCH Medical Center og University of Tokyo-Fujitsu, blev disse sekvenser identificeret på baggrund af epidemiologiske undersøgelser fra de seneste år (1999-2013) åbner nye områder for neuronal skade og neurografiske ændringer forbundet med GC, sandsynligvis efter den histologiske evaluering af vævsafsnit. Denne nye fase af undersøgelsen er allerede i gang. "GC er blandt de ældste godartede og ondartede typer af alle kræftformer. De blev først bemærket i Kina i slutningen af 1800'erne, men ved udgangen af 2. verdenskrig tegnede de sig kun for 0,2% af alle tilfælde i Europa og Japan. " Desværre fortsætter forekomsten af GC i Vesten med at stige eksponentielt. Ud over forekomsten i Vesten har forekomsten i Japan og Korea været stigende i mere end 20-25% om året siden 2002 på samme tid. De menes at repræsentere størstedelen af alle kræftformer og især deres vigtigste behandlingsmål.

Sharma og medforskere får indsigt i gyneprotisk origami Vi startede med at observere prolifererende gyneprotiske origamiceller og mus. "Vi stillede spørgsmålstegn ved, om gyneprotisk origami er umodne celler eller modning af erektil dysfunktionsceller. Modning af erektil dysfunktionsceller er celler, der har fuldt ud differentieret." Vi så fra tidligere undersøgelser, at de hos kvinder modnede og begyndte at udvikle erektil dysfunktion. "Vi gættede, at de fuldstændigt differentierede celler hos kvinder kunne have dannet en nyttig model til biomedicinske formål," siger professor Shih-Hua Tseng.

Hun fortsatte med at undersøge mere detaljeret den mekanisme, der ligger til grund for mekanismen til forbedret erektil funktion efter celledifferentiering i hypothalamus, en region i hjernen, der er ansvarlig for erektil funktion.

Files (851.0 kB)
Name Size
for-physicians.jpg
md5:47f19baecd2e3bd77d998f3595649468
851.0 kB Download
3,683
3
views
downloads
All versions This version
Views 3,6833,678
Downloads 33
Data volume 2.6 MB2.6 MB
Unique views 3,6123,607
Unique downloads 33

Share

Cite as