плъхове - Съвети за контрол на плъхове, а също и предложения

Плъховете са наистина последната точка, която възнамерявате да видите в къщата си още повече на масата или гардероба си. Не презирате ли просто, когато видите, че човек консумира храната на вашата маса? Плъховете са неприятни опасни същества, които могат да поставят опасности както за вашето здраве, така и за вашите точки. Да се ​​отърве от тях е целта на всеки собственик на дома. Знаете ли, че плъховете имат недостатъчно зрение? Да и те разчитат предимно на другите си сетива и се движат през тъмното, използвайки дългите си мустаци, а също така пазят косми по телата си, за да ги водят.

Ако искате да заблудите плъх и да го запишете, уверете се, че не го храните с гнила храна или нещо, което не би му харесало. Плъховете имат нетърпеливо усещане за миризма, за да разположат храната, така че миризмата на всякакъв вид примамки може бързо да бъде използвана, за да стане много по-привлекателна за тях.

Един чудесен начин да уловите плъх е като използвате дървен улов на бриз. Това е видът, който винаги виждаме в анимациите, а също и във филмите. Не са много хората, които използват този вид капани, защото той може просто да хване по един плъх всеки път, а други просто предполагат, че е малко в диапазона на човечеството, тъй като със сигурност ще елиминира болезнено домашния любимец. Ако сте на нежната страна, можете да използвате по-скоро лепилна дъска. Те са направени от дървен материал или картон, както и са покрити с изключително лепкаво лепило. Когато плъх се натъкне на него, той със сигурност ще заседне. Как точно ще отмине? Чрез гладна смърт или задушаване. Постоянно поставям елемент хляб или трохи хлебни трохи върху залепващата дъска, за да гарантирам, че плъхът ще вземе примамката за нула време и също така работи постоянно!

Ако не искате плъховете във вашата резиденция да умрат (което е малко вероятно), можете по-скоро да се възползвате от капана за многократен улов. Единственият проблем е, че трябва да отидете другаде, за да ги създадете напълно безплатни, което означава, че те могат да попаднат в чужда къща или дори във вашата още веднъж. Ако вярвате, че в дома ви има много плъхове, както и че всъщност сте имали този проблем от дълго време, можете да помислите за извикване на решение за борба с насекоми, за да се отървете напълно от проблема.

За разлика от борбата с плотвата, която може да се постигне чрез изпръскване на някои химически представители из къщата, контролът върху плъховете изисква съвсем различна техника. Плъховете са умни домашни любимци, които могат да забележат множество видове заплахи и да ги избегнат, за да останат живи. Справянето с проблема с контрола на плъховете може да бъде трудно търсене, ако не знаете някои ефективни методи за контрол на плъховете.

Първата стъпка в успешния контрол на плъховете е да разберете къде живеят плъховете или къде могат да влязат във вашия дом. Плъховете обикновено обичат спокойни, тъмни места, за да изградят гнездата си, така че със сигурност ще търсите топка размивка, а също и изпражнения от плъхове в тъмна зона, за да определите къде живеят плъховете. Може дори да има път на слизане на плъх, водещ от мястото, където крадат храна, обратно до мястото, където е мястото им за гнездене.

Когато всъщност откриете къде всъщност живеят плъховете, второто действие на ефективния контрол на плъховете е да изберете продукти за борба с вредителите, които ще използвате, за да се отървете от плъховете. Има разнообразие от различни опции, от които можете да избирате за ефективен контрол на плъховете, както и избраната алтернатива със сигурност ще зависи от района, където лежат гризачите, както и от това колко достъпен е мястото за вас. Конкретни видове продукти за борба с паразитите са по-лесни за поставяне на малки места, отколкото други.

Ако плъховете са на по-голямо, отворено място, като таванското помещение на къща, след това уловът на вятър може да е не изядената, а също и най-надеждната алтернатива за премахване на плъховете. Тази техника на контрол на плъховете използва улов със захранка с пружинна лента, която осигурява челюстите на капана затворени, когато се захване стръвта. Тези капани убиват плъха бързо, без да го подлагат на прекомерно страдание или продължителна мизерия в улова.

Адхезивният капан може да бъде по-добра алтернатива за контрол на плъховете, ако плъхът се намира в затворено или тънко място на дома. Уловът на лепилото е покрит със слой от пластмаса, който се отлепва, за да се разкрие дълга тава, пълна с плътно, подобно на лепило вещество. Ако плъхът въздейства върху капана за лепило, той ще бъде хванат толкова ефективно, сякаш е действал в тиня, както и няма надежда за отстъпление. Лепилото и капанът за плъхове могат да се отърват заедно в боклука, свързан направо в найлонова торбичка, за да се гарантира, че никоя друга дива природа не може да влезе в него.

Справянето с проблема с контрола на плъховете може да бъде трудно, https://www.pest-control.bg/services/unishtojavane-na-pluhove/ ако не знаете някои ефективни подходи за контрол на плъховете.

Плъховете обикновено обичат тихи и тъмни места, за да изградят гнездата си, така че със сигурност ще търсите кръг размивки, а също и изпражнения от плъхове в тъмна зона, за да разберете къде живеят плъховете. След като всъщност откриете къде всъщност живеят плъховете, второто действие на ефективния контрол на плъховете е да изберете елементите за контрол на насекомите, които ще използвате, за да се отървете от плъховете. Тези улови елиминират плъха веднага, без да го подлагат на ненужно страдание или продължителна болка в капана.

Ако плъхът е разположен в тясна или затворена зона на жилището, тогава лепилото може да бъде много по-добра алтернатива за контрол на плъховете.

New upload

плъхове - Съвети за контрол на плъхове, а също и предложения

Read more

Curated by:
WanitaSmallin
Curation policy:
Not specified
Created:
October 12, 2020
Harvesting API:
OAI-PMH Interface

Want your upload to appear in this community?

  • Click the button above to upload a record directly to this community.
    To add one of your existing records to the community, edit the record, add this community under the "Communities" section, save, and finally publish.
  • The community curator will then be notified to either accept or reject your upload (see community curation policy below).
  • If your upload is rejected by the curator, it will still be available on Zenodo, just not in this community.