мухи - Fly Zapper, който може да елиминира мухите по-бързо, а също и почти

Този мухозапер е скорошно развитие, което всъщност е изкарало пазара от торнадо. Всъщност е променило стандартните средства за убиване на мухи. Ще ви разкрием как да убивате мухи с него много по-бързо и почти.

Електрическите мухобойки са електрически инструмент, който е разработен под формата на бадминтон или тенис шум от тревата. В заобленото място има кабелна електрическа мрежа, която има отвори за въздух между тях, тъй като мухите са наистина остри до леко регулиране на въздушния стрес около тях.

Мощността или присъствието на тази кабелна мрежа се предлага от батериите, https://www.pest-control.bg/services/pruskane-protiv-muhi/ които са поставени в управлението. Сега, когато мухата лети или седи, просто трябва внимателно да плъзнете този полезен инструмент на това място. Когато тази летяща грешка влезе в контакт с мрежата, тя се убива незабавно поради огромния токов удар.

Този тип запери функционира по различен начин от заперите за насекоми. Тъй като бъговете са поставени в една зона, определен вид светлина в нея привлича мухи, след което електрическият удар със сигурност ще ги премахне, когато се приближат. Манията е, че те трябва да се доближат до запера, тъй като в електрическата мухобойка няма такава мания и освен това всичко, което трябва да направите, е просто да го плъзнете във въздуха на мястото, където има летящо насекомо и то със сигурност ще бъде убит практически за наистина малко време без никаква инициатива.

Следователно този мухозапер е по-скоро напредък и трябва да ги използваме отлично. Тъй като те са толкова евтини, качеството е малко ниско, затова трябва да се подложим на лечение на тази част, както и да се насладим на дома безплатно от всички мухи, както и комари, които са имали проблеми с живота ви толкова много години, когато не е имало ефективен, полезен и освен това по-бърз метод за избавяне от мухите.

Мухите са малки насекоми, които имат един чифт крила, за да им помогнат да летят бързо. Освен това мухите издават капризни жужещи звуци с крилата си.

Мухите ще депонират яйца на места като в допълнение към гишетата, в килерите, както и в храната. След като мухите снасят яйца, от четири до седем дни от ларвите обикновено се появяват нови мухи. Те обикновено правят средствата си в домовете от открито и събират в близост до отпадъци, животни, частици и фекалии в канализацията. Обикновено мухите се появяват през уютния летен сезон до началото на есента, както и живеят до 20 дни. Мухите със сигурност ще продължат да се събират около къщата, освен ако не бъдат взети мерки за безопасност за тяхното регулиране.

Тъй като те могат да бъдат трудни за улавяне и прикриване в малки ъгли и зад завеси, знанието как да се премахнат мухите е важно. Подходите за това как да премахнете мухите в дома си включват инсталиране на дисплеи извън прозорците на дома, както и осигуряване на всякакъв вид фрактури, при които мухите могат да пълзят. Правилното прибиране на всякакъв вид храна, честото изнасяне на боклука, както и подреждането на частици вътре и извън къщата са допълнителни удобства за избягване на мухите да се отклонят направо в жилището.

В момента, където мухата си почива или лети, просто трябва деликатно да плъзнете това полезно устройство на това място. Манията е, че те трябва да се доближат до запера, тъй като при електрическата мухобойка няма такава принуда и всичко, което трябва да направите, е просто да я плъзнете във въздуха на мястото, където има летяща буболечка, както и то със сигурност би било елиминирано почти за изключително малко време без никакви усилия.

Мухите са малки насекоми, които имат единичен набор от крила, за да им помогнат да летят незабавно. След като мухите снасят яйца, чисто нови мухи обикновено се появяват от ларвите след 4 до 7 дни. Подходите за това как да се отървете от мухите в дома се състоят от настройка на дисплеи пред прозорците на дома и запечатване на всякакъв вид пукнатини, през които мухите могат да пълзят.

New upload

мухи - Fly Zapper, който може да елиминира мухите по-бързо, а също и почти

Read more

Curated by:
WanitaSmallin
Curation policy:
Not specified
Created:
October 12, 2020
Harvesting API:
OAI-PMH Interface

Want your upload to appear in this community?

  • Click the button above to upload a record directly to this community.
    To add one of your existing records to the community, edit the record, add this community under the "Communities" section, save, and finally publish.
  • The community curator will then be notified to either accept or reject your upload (see community curation policy below).
  • If your upload is rejected by the curator, it will still be available on Zenodo, just not in this community.