кърлежи - Само как Frontline убива кърлежите?

Вашето куче има кърлеж. Ветеринарният лекар предлага Frontline Plus за кучета. Може да се запитате как функционира този елемент, както и как точно ще премахне отметката.

Frontline, както и Frontline А също може да се използва за домашни любимци от всякакви размери и има и версия за котки. Кърменето, панирането, както и очакването на кучета и котки могат допълнително да се справят.

Frontline се прави от Merial. Освен това Merial прави добре разбираеми лекарства за справяне с дирофилариоза. Те са надеждна фирма. Frontline става част от по-нов тип инсектициди, наречени изкуствени пестициди. Известно е, че са много ефективни. Видът пестицид, използван в Frontline, се нарича артхетероцикли.

Парализата предполага, че кърлежът не е в състояние да се премести. Кърлежът не може да се храни. Фипронилът в Frontline А също така със сигурност ще елиминира кърлежите в по-младите им фази, като стадия на нимфата, както и когато са възрастни.

В Frontline и Frontline Plus фипронилът се разпределя от потните жлези. В крайна сметка се разпространява ефективно и разумно скоро по козината на животното. Това със сигурност ще убие кърлежите доста ефективно. Смята се, че убива всички кърлежи в рамките на 12 часа от терапията.

Лечението се използва от доставен апликатор към основата на шията. Не е необходимо да се разпространява ръчно по целия домашен любимец, за да убие кърлежите. Препоръчва се да се облекат калъфи за дрехи. Не е необходимо да се поставя отметката, за да усетите резултатите си.

След лечение със сигурност ще искате да проверите за мъртви, https://www.pest-control.bg/services/pruskane-protiv-kurleji/ въпреки това свързани кърлежи. Може да се отърват от използването на пинсети. Внимавайте да не мачкате тялото и да изхвърляте замърсени течности върху себе си или домашния любимец. Пуснете го, а също така всички кърлежи, които предполагате, все още са в живота, за да масажирате алкохол, за да сте сигурни, че сте ги премахнали.

Frontline Plus ще остане за унищожаване на кърлежи в продължение на един месец приложение. След това можете безопасно да ги лекувате отново за още един месец сигурност. Това дава на собственика на домашно куче ум.

Материалът, наречен борат, е много мощен и същевременно мощен материал или прах, който всъщност може да застраши живота на тези вредители. Това, което обикновено прави това вещество, е да премахне влажността от тези малки животни и да ги дехидратира, докато го прави. Без влажност или влажност е много невъзможно тези кърлежи да се пресъздадат правилно.

Друг съвет на експерта е да се възползвате изцяло от използването на изключително намалено ниво на температурата, като използвате фризер с хладилници. Замръзването на някои неща с ниско ниво на температурата абсолютно ще убие тези нежелани насекоми. Поставянето на някои неща за 4 до 6 часа във фризера с хладилник определено ще отнеме живота на тези страховити паразити.

Frontline и Frontline Plus могат да се използват за кучета от всякакви размери, а освен това има и версия за домашни котки. Фипронилът в Frontline Plus ще убие кърлежите в по-младите им стадии, като фазата на нимфата, както и когато са възрастни.

В Frontline, а също и Frontline А също и фипронил се разпространява от потните жлези. Смята се, че унищожава всички кърлежи в рамките на 12 часа от лечението.

Frontline Plus със сигурност ще продължи да унищожава кърлежи до един месец приложение.

New upload

кърлежи - Само как Frontline убива кърлежите?

Read more

Curated by:
WanitaSmallin
Curation policy:
Not specified
Created:
October 12, 2020
Harvesting API:
OAI-PMH Interface

Want your upload to appear in this community?

  • Click the button above to upload a record directly to this community.
    To add one of your existing records to the community, edit the record, add this community under the "Communities" section, save, and finally publish.
  • The community curator will then be notified to either accept or reject your upload (see community curation policy below).
  • If your upload is rejected by the curator, it will still be available on Zenodo, just not in this community.